top of page
Weddings
BRÖLLOP
gran bak.jpg
BRÖLLOP

Gillar du vackra och storslagna slottsmiljöer men vill ha en avslappnad festkänsla – då har du kommit rätt.  Grand Plaza har en välkomnande atmosfär med mycket stil. Välkommen att  arrangera ditt bröllop eller fest hos oss. Även om alla bröllop är olika har vi samlat på oss en hel del erfarenheter genom åren. 

P1111311.JPG
FÖRLOVNING

Vid bokning av er förlovningsfest hos oss så erbjuder vi er en helhetslösning där vi lyssnar till ert behov och skräddarsyr en kväll efter vad just ni önskar. Du kan tyvärr inte bara hyra själva lokalen, utan vårt koncept bygger på ett offererat kuvertpris.

HENNA.jpg
HENNA FEST

En henna fest är en perfekt idé för alla som vill njuta av något annat, roligt och långvarigt! Samla dina vänninor och tjejer, sätt på musiken och kanske njut av festligheten hos oss.

Private Parties

PRIVATA FESTER

STUDENT.jpg
STUDENTFEST

 Lyckliga dagar är det minsann, en dag av fullständig eufori och glädje är vad som förväntas - och för att arrangera en studentfest som heter duga har du hittat helt rätt kategori! Här finner du allt du behöver till studentfirandet, och vi hjälper dig genom hela processen

BIRTH.jpg
FÖDELSEDAGSFEST

Att bestämma sig för att ha fest är ju faktiskt bara trevligt! Men många kanske avskräcks över att det kan bli mycket jobb.  En stor del av planeringen kan vi på Grand plaza hjälpa till med.

PRIVAT EVENT

När vi arrangerar en privatfest utgår vi alltid från dina önskemål och behov. Vi säkerställer att allt rullar på som det ska. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar på festen och självklart även att alla gäster ska känna sig varmt välkomna.

Corporate Events

FÖRETAG

KONFERENSER

En konferens är ett utmärkt tillfälle att lära känna sina medarbetare, få dem motiverade och optimera verksamheten. Oavsett om ni önskar en konferens som ger möjlighet till fortbildning, diskussioner eller föreläsningar ger vi er bästa möjliga förutsättning. Nyckeln till en lyckad konferens där alla deltagare känner sig nöjda är en genomtänkt planering. Här kommer vi i bilden. Vi hjälper ditt företag att arrangera den perfekta konferensen som alla får utbyte av.

MÄSSOR

Grand Plaza har 1800 kvm att erbjuda dig som arrangör.
Med högt till tak, öppen planlösning och flexibla ytor.  Detta ger en unik atmosfär för mässor, events och konserter, vilket gör att grand Plaza är ett välbesökt och omtalat hus.

GALAS.jpg
GALOR

Det finns många anledningar att arrangera galor, invigningar eller premiärer. Det kan vara en galapremiär eller en förhandsvisning för en biofilm, en gala för att dela ut priser i en specifik bransch eller för att uppmärksamma ett nytt varumärke. De flesta branscher har sina egna galor, har din bransch det? Vi har genom åren arrangerat oändligt många lyckade invigningar och galor för många olika branscher. Låt oss arrangera er nästa gala!

bottom of page