top of page

Din dröm, vår verklighet

När ni hyr har ni alltid tillgång alla faciliteter i vår 2000 kvm stora sal, så som en balkongvåning samt en storslagen trappa som leder upp till brudparets privata våning. Där har bruden och brudgummen tillgång till separata loungerum, badrum samt sminkrum till bruden och hennes brudtärnor.

För gästerna finns det tillgång till 400 parkeringsplatser. I anslutning till bröllopssalen finns även ett hotell där gäster kan övernatta vid behov.

Våran vision

På Grand Plaza kan vi anordna allt från det lite enklare till det mest exklusiva bröllopet. Vi vet hur viktig dagen är och har både vana och kunskap om hur bröllopsfesten blir till en härlig tillställning. Du kan få hjälp med allt från vilken dekoration som passar, hur menyn ska utformas, tips på bra band för musiken till vilka bröllopstraditioner som finns och blomsterarrangemang. Om ni redan vet hur allt ska vara så hjälper vi er att förverkliga era planer. Vi finns helt enkelt här för er så att ni kan koppla av och njuta av ert bröllop. 

Perfektionister på varje detalj

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och bröllopsdagen är en speciell dag då alla drömmar ska uppfyllas. Vi har stor erfarenhet av bröllopsarrangemang och vi vet att varje liten detalj är viktig då ingenting får lämnas åt slumpen. Förutom vår stora kunskap och höga servicenivå erbjuder vi unika lokaler. 

Vi skräddarsyr självklart allt efter era önskemål.

bottom of page